تبیان، دستیار زندگی
این مکان به دلیل نزدیکی به جاده ی آستارا به اردبیل و واقع شدن در یک محیط ییلاقی و خوش منظره از رونق بسیاری برخوردار است و آبشاری زیبا در کنار آن وجود دارد . و دارای خواص درمانی بسیاری می باشد که ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

مناطق دیدنی آستارا

آبشار لاتون(بارزاو)

این آبشار از بزرگترین آبشارهای طبیعی ایران با طبیعتی منحصر به فرد به شمار می رود.ارتفاع آن به بیش از 100 متر می رسد ودر فاصله ای حدود 5 کیلومتر از آبگرم کوته کومه واقع شده است . امروزه در مسیر آن استراحت گاه هایی برای توریست ها و کوهنوردان ایجاد نموده اند که به ارائه خدمات به این عزیزان مشغول می باشند.

مناطق دیدنی آستارا

آبگرم علی داشی

این مکان به دلیل نزدیکی به جاده ی آستارا به اردبیل و واقع شدن در یک محیط ییلاقی و خوش منظره از رونق بسیاری برخوردار است و آبشاری زیبا در کنار آن وجود دارد . و دارای خواص درمانی بسیاری می باشد که به از بین بردن درد مفاصل ،کمردرد ،قولنج و تقویت اعصاب می توان اشاره نمود.

آبگرم کوته کومه

این آبگرم ، در روستای کوته کومه در9 کیلومتری از شهر لوندویل واقع شده است و از دیر باز برای درمان دردهای رماتیسمی ، مفاصل و هم چنین از بین بردن لکه های پوستی مورد استفاده قرار می گرفته است. مسیر حرکت از لوندویل به آنجا به طور کامل آسفالت بوده و در حاشیه ی پر آب و زلال واقع شده که امروزه این امکان با بهره مندی از دوش ، حوض ، سرویس بهداشتی ، آبی سالم و مفید و خانه های سنتی و قدیمی و اطاقهای مجهز کرایه ای جهت ارائه خدمات به مسافرین عزیز لحظات پر از خاطره به وجود می آورد.

مناطق دیدنی آستارا

آسیو شوان (آسیاب آبی)

پس از کوته کومه و راه آبشار لاتون به بقایای این آسیاب در روستای کوچکی به همین نام برخورد می کنیم . قسمت چرخ آن را سیل برده ولی سنگ های اتاق آن موجود می باشد.

امامزاده ابراهیم وقاسم

از فرزندان امام موسی کاظم بوده اند که در 3 کیلومتری آستارا - تالش واقع شده است .شبستان ، کاروان سرا ،بازار و ... از ویژگیهای خاص این امامزاده می باشد که از مجهزترین مراکز مذهبی گیلان به حساب می آید . هر ساله هزاران زائر برای زیارت و پرداخت نزورات به آنجا می روند. در سال 1386 ه.ش با همکاری سازمان اوقاف و کمکهای مردمی در حال بازسازی می باشد .

بقعه پیر قطب الدین

بقعه پیر قطب الدین ، مرقد مطهر عارف وارسته و پرهیز گار است که متوفی به سال 972ه.ق می باشد و در 3 کیلومتری آستارا در روستای باغچه سرا می باشد . و به سال 1259 ه.ش با همیاری اهالی تجدید بنا گردیده و آجرهایش را از لنکران جمهوری آذربایجان آوردند .

بقعه سید محمد دوست

این آرامگاه و بقعه که اکنون زیارت اهل دل است در روستای چلوند واقع شده متعلق به اواخر قرن هشتم ه.ق می باشد. در جنگ جهانی اول یکبار توسط کشتی روسی مورد اصابت گلوله توپ قرار گرفته و قسمتی از دیوارش مخروب گشته است.

بقعه ی شیخ تاج الدین محمود خیوی

این بقعه متعلق به دوره ایلخانان در سال 732 ه.ق بین روستای عنبران و ویرمونی میان درختان کهن سال و تنومند شمشاد واقع شده است. دکتر ستوده در کتاب (از آستارا تا استر آباد) این بنا را جزء عجائب هفت گانه گیلان به حساب آورده و نوشته (این بنا واسطه العقد و نگین انگشتر بناهای تاریخی گیلان است)

دوستاق خانه (خانه دیو یا زندان):

از راه آق چای به گیلده و نرسیده به علی داشی بالای صخره، اتاقکی بزرگ به همراه چند اتاق سر بسته سنگی موجود می باشد ،در گذشته به عنوان زندان استفاده می شده است و قدمت آن مشخص نشده است.

ساحل صدف

این مکان که در 7 کیلومتری آستارا به سمت تالش واقع شده ، اولین طرح سالم سازی در دریای خزر می باشد.امکانات بازی و تفریح کودکان،جدا بودن محل شنای برادران از خواهران، وجود مسافرخانه و اتاق های استراحت در شب، پلاژهای عرضه خدمات، اماکن نصب چادر، اکیپ امداد ، نجات غریق و ماهیگیری،مجاورت با جنگل و منطقه ی حفاظت شده ی لوندویل و از همه مهمتر وجود ماموران انتظامی ،محیطی امن و دلنشین برای گردشگران بوجود آورده است.

مناطق دیدنی آستارا

طرق مظفری

در هشتمین سال سلطنت مظفرالدین شاه قاجار جاده ای شوسه از آستارا به اردبیل کشیده شد که به طرق مظفری معروف گشت . دیدنی ترین قسمت این جاده در بالای پل زیبای بهارستان است که از چندین پیچ تند و خطرناک تشکیل گردیده و آن زمان پاسگاهی را برای حفاظت از این مکان احداث می کنند . یک کیلومتر بالاتر از آنجا چشمه ای از دل کوه می جوشد که برای نوشیدن آب صف طولانی تشکیل می شود.

قلعه شیندان

دژ و قلعه تاریخی در ارتفاع 1850 متر بر فراز کوه شیندان ، در جاده ی آستارا به اردبیل  ، منطقه حیران ، بالای روستای ونبین و آنسوی مرز واقع شده است .قدمت آن به قبل از اسلام می رسد ،به معنای محل نور که در آنجا آتشکدهای بوده است . از اتفاقات مهم این قلعه به قیام حمزه خان تالش (حاکم آستارا) در عهد شاه عباس صفوی می توان اشاره کرد که حاکم اردبیل مدت 9 ماه آنجا را به محاصره در آورده و در نهایت حمزه خان با کشتی به شیروان متواری گشت.

قلعه ی تک آغاج

بقایای این قلعه که در ارتفاعات عباس آباد قرار گرفته به دوران سلاجقه می رسد که تیمور لنگ در آنجا اتراق کرده و به سنجر آباد قشون برده است. در سال 1326ه.ش الی 1329 ه.ش مرکز نور افکن مرزبانی آستارا بوده است.

منبع: پورتال آستارا